Advanteges kita

  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka sumber Products saklawasé 10 taun. pabrik kita dumunung ing kutha Wenzhou, Zhejiang.
  • Service

    Service

    Quality wis sale lan sawise-sales service, contact 24 jam, kabeh-weather mbukak

Wenzhou banget Spring Co., Ltd. spesialisasi ing produksi macem-macem sumber logam.

Perusahaan dumunung ing Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China, karo gedhe vitalitas. pabrik wis luwih saka 10.000 meter saka workshop bledug-free lan laboratorium technical, 106 full-time karyawan, kang karya 40% ing perusahaan kanggo luwih saka enem taun, kalebu kabeh engineers. Saklawasé 200 mesin produksi automobile. Company gedhéné karyawan kita lan njamin layanan stabil kita.

Sawise saklawasé 20 taun pembangunan, perusahaan wis desain diwasa, produksi, testing, packaging lan sistem Manajemen kualitas liyane. Perusahaan wis ngira minangka produk account lan supplier kualitas Yueqing City misuwur dening akeh pelanggan kadosta Zhengtai, Delixi lan Tenggen.