Advanteges kami

  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional ti Springs Produk ampir 10 taun. pabrik urang aya di kota Wenzhou, Zhejiang.
  • palayanan

    palayanan

    Kualitas tos diobral sarta sanggeus-jualan jasa, kontak 24 jam, sadaya-cuaca kabuka

Wenzhou Alus Spring Co., Ltd. specializes di produksi rupa cinyusu logam.

Pausahaan ieu lokasina di Wenzhou Kota, Propinsi Zhejiang, Cina, jeung vitalitas hébat. pabrik boga leuwih ti 10.000 méter pasagi workshop debu-haratis sarta laboratorium teknis, 106 pagawé full-waktu, nu gawé 40% di parusahaan keur leuwih ti genep taun, kaasup sagala insinyur. Ampir 200 mesin produksi mobil. Company nu cherishes karyawan urang jeung jaminan jasa stabil urang.

Sanggeus ampir 20 taun ngembangkeun, pausahaan ngabogaan rarancang dewasa, produksi, nguji, bungkusan na sistem manajemen kualitas lianna. parusahaan geus appraised salaku produk brand na suppliers kualitas luhur Yueqing Kota kawentar ku loba nasabah badag kayaning Zhengtai, Delixi na Tenggen.